Снимка: Булфото, архивВътрешният министър Христо Терзийски разкри, че вече над

...
Снимка: Булфото, архивВътрешният министър Христо Терзийски разкри, че вече над
Коментари Харесай

600 издадени присъди за нарушаване на мерките у нас

Снимка: Булфото, списък

Вътрешният министър Христо Терзийски разкри, че към този момент над 3 300 са формираните досъдебни производства за нарушаване на противоепидемичните ограничения - главно за неспазване на карантината. Вече има и издадени над 600 присъди, добави той.

Контролът по съблюдаване на противоепидемичните ограничения е измежду целите на Вътрешното министерство, сподели министър Терзийски, който участва на открит урок по пътна сигурност с възпитаници от Кюстендилското 6-о учебно заведение, написа Inews.

" Колко изпитание ни коства от една страна инспекциите по адресите на жителите, които са сложени под карантина, въпреки това ограниченията за сигурност на публичните места - питейни заведения, търговски обекти. Това е ежедневна активност, която ние изпълняваме, и следим прецизно ".

Относно абсурда със закупените с еврофинансиране коли на Министерство на вътрешните работи, министърът сподели:

" Явно има сериозен проблем при провеждането на процедурите по публичната поръчка и както през вчерашния ден сподели пемиерът, се получава обстановката, при която крадецът вика: " Дръжте крадеца ". Това е действие, което е осъществено и по документи, а когато има документи, следите остават и истината ще излезе на яве ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР