Снимка: Булфото, архивВариант с подаване на оставка от страна на

...
Снимка: Булфото, архивВариант с подаване на оставка от страна на
Коментари Харесай

Каракачанов: Не се обсъжда оставка на правителството

Снимка: Булфото, списък

Вариант с подаване на оставка от страна на кабинета не се разяснява. Рокади в редиците на ръководещите и промяна на министри също не стои на дневен ред.

Това стана ясно от изказване на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов, оповестява " Фрог Нюз ". Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация участва на откриването на образователната година във Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски ” в Долна Митрополия.

Вицепремиерът отговори на журналистически въпрос. Думите му идват по-малко от седмица, след апела на Каракачанов за разговор сред президент и министър председател и загатването за сформиране на експертен кабинет.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и партията на Цветан Цветанов - “Републиканци за България ”, към която се причисляват от ден на ден фрагменти от редиците на ръководещите. Днес министър председателят Бойко Борисов също разяснява протичащото се.

“Може би основава някакви страсти в партията ГЕРБ и основателно. Когато някой, който е бил фактор, незаобиколим в тая партия, и в един миг реши да прави нова партия, а и на всичкото от горната страна да почне да подлага на критика, в това число интервали и неща, в които е взел участие, няма по какъв начин да не ги нервира, само че в политически проект, какво ще промени, надали нещо доста “, съобщи Каракачанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР