Снимка: Булфото, архивУчудващо стабилни са нещата в управляващата коалиция след

...
Снимка: Булфото, архивУчудващо стабилни са нещата в управляващата коалиция след
Коментари Харесай

Каракачанов: Учудващо стабилна е управляващата коалиция

Снимка: Булфото, списък

Учудващо постоянни са нещата в ръководещата коалиция след три години ръководство. Скърцане понякога има, само че нищо не е сложено като неосъществим проблем за решение пред обединението. Това заяви вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия, написа Topnovini.bg.

По отношение на мненията за задържаните министър и зам.-министър на Министерството на околната среда и водите, които са свързвани с Вътрешна македонска революционна организация, Каракачанов съобщи, че всеки има право да разяснява каквото си желае.

„ Всеки от сътрудниците има право на мнение, считам, че това са тематики за разискване, а не за борба “, добави министърът.

Искаме да ускорим някои тематики като интеграцията на циганското население в България, вижте какво става в Съединени американски щати. На последния Коалиционен съвет се разбрахме, че този законопроект за доброволната военна работа ще влезе в Министерски съвет и ще бъде гласуван, защото той е част от нашата управническа стратегия. Към момента държавното управление е устойчиво и очакванията на опозицията, че ще се самовзриви, няма да са осъществят.

Нищо не е спирано от плановете в армията, просто има забавяния на плановете поради епидемията от ковид, посочи Каракачанов. На 16-ти се възобновяват договарянията за закупуване на кораби, които ще бъдат строени в Българска корабостроителница, само че този план е по-напред. Относно бойните машини – не сме стигнали до оповестяването на поръчката, само че и двата плана се чакат да приключат до края на тази година.

Първата група водачи, които ще се образоват за ръководство на новите Ф-16 блок 70 отпътуват след 2 дни, получих увещание, че ковид не е оказал влияние върху процеса по произвеждане на самолетите, и в границите на две години ще завърши основаването им. За тези две години актуалните самолети Миг-29 ще се наложи да продължат да охраняват въздушното пространство на България. Държавата дава задоволително пари за ремонт на тези 30-годишни самолети, само че няма по какъв начин.

Това, че сме членове на НАТО, не ни взема решение проблемите, би трябвало да имаме качества да реагираме и да се пазиме, добави министърът.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забрав
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР