Снимка: Булфото, архивУбеден съм, че ни предстои много интересно бъдеще,

...
Снимка: Булфото, архивУбеден съм, че ни предстои много интересно бъдеще,
Коментари Харесай

Ахмед Доган към ДПС: Убеден съм, че ни предстои много интересно бъдеще

Снимка: Булфото, списък

Убеден съм, че ни следва доста забавно бъдеще, изключително в подтекста на вашата отговорност. Това разгласи почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган по време на конференцията на Движение за права и свободи.

" Понякога по този начин съм се сърдил на ориста, че ме направи политик, само че като виждам по какъв начин се развивате, значи би трябвало да се извиня на ориста, тъй като получавам задоволство от това, че сте модел за другите ", сподели още той.

" Благодаря ви, че ви има ", акцентира почетният ръководител на партията.

" За да бъдете равнопоставени с другите политически сили, би трябвало да сте една най-малко една крачка, само че не и повече, пред тях в сканирането, визирането и реформирането на света, в който живеем. Ако изпреварването на другите е отвратително за тях, тогава ще се превърнем в сборен облик на врага за всички. Този императив е годен за всички обединения, които се появяват на бял свят като опозиция против асимилирането на тяхната еднаквост. Намирането на оптималния баланс в съотношението - какви сме и по какъв начин желаеме да се легитимираме съгласно политическото време в обществото, е изкуството за правене на политика ". Това се показва в приветствен адрес на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган във връзка юбилейния десети конгрес на партията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР