снимка: Булфото, архивЦветана Пиронкова – Нао Хибино 6-3, 6-7(13), 6-3Цветана

...
снимка: Булфото, архивЦветана Пиронкова – Нао Хибино 6-3, 6-7(13), 6-3Цветана
Коментари Харесай

Пиронкова със страхотна победа в Нотингам

снимка: Булфото, списък

Цветана Пиронкова – Нао Хибино 6-3, 6-7(13), 6-3

Цветана Пиронкова се класира за втори кръг на шампионата на ITF в Нотингам след победа над намиращата се на 84-то място в международната класация Нао Хибино. Втората ни ракета можеше да реши мача доста по-рано, само че пропусна цели седем мачбола в инфарктния тайбрек на втория сет. Въпреки това Пиронкова още веднъж откри правилния темп и стигна до подобаващ триумф, елиминирайки поставената под №2 японка, предава 

Следващата съперничка на пловдивчанката ще бъде победителката от мача сред Камила Рахимова (№135 в ранглистата) и Моника Николеску (№175).

Пиронкова беше по-агресивна на сервис и записа повече асове (5-2), само че броят на двойните ѝ неточности също бе по-висок (4-2). Втората ни ракета имаше съществено предимство при извоюваните на втори сервис точки (25-12) и осъществя пет от седемте си точки за пробив (71%), до момента в който Хибино оползотвори единствено три от своите дванадесет брейкпойнта (25%).

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР