Снимка: Булфото, архивТрима от обвиняемите по делото за вноса на

...
Снимка: Булфото, архивТрима от обвиняемите по делото за вноса на
Коментари Харесай

Трима от обвиняемите по делото за вноса на отпадъци от групата на Бобокови са се признали за виновни

Снимка: Булфото, списък

Трима от обвинените по делото за вноса на боклуци от групата на братя Бобокови са се признали за отговорни. Така на следващия ден те ще сключат съглашения с прокуратурата. Това излиза наяве от известие на Специализирания углавен съд, който би трябвало да утвърди наказванията по споразуменията.

Разследването по делото с съществени обвинени Пламен и Атанас Бобокови завърши и скоро ще има обвинителен акт в съда, съобщи. Тримата, които подписват съглашения са Габриел Савов, Васил Богданов и Айгюн Еминов.

Първият е някогашният началник на Регионална инспекция за опазване на околната среда в Плевен. Вторият е някогашен шеф на " Монбат " със притежатели братя Бобокови, а третият е шеф на една от компаниите, които са съхранявали рисковите боклуци. Всички от групата към този момент са на независимост, в това число и някогашният зам.-министър на околната среда Красимир Живков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР