Снимка Булфото, архивТрагична новина разтърси света на бойните спортове. Две

...
Снимка Булфото, архивТрагична новина разтърси света на бойните спортове. Две
Коментари Харесай

Нова трагедия! Шампионки се удавиха при буря в Черно море

Снимка Булфото, списък

Трагична вест раздруса света на бойните спортове. Две звезди на кикбокса – една международна шампионка и една вицешампионка, се удавиха в Севастопол при къпане в Черно море по време на стихия. За момента имената на жертвите на морето не се оповестяват, написа Блиц.

``
реклама

„ Въпреки предизвестията за извънредно рисково време, при плуване са се удавили две дами. Едната е жителка на Москва, родена през 1996 година, а другата е от Мурманск, набор 1992. Едната е настояща международна шампионка по кикбокс, а другата е вицешампионка “, разкри зам.-началникът на месното звено за гражданска отбрана Владимир Беспалий.

Той посочи, че трагичният случай е станал на 4 август на територията на яхт клуба в Севастопол. В първия миг телата на двете удавени дами не може да бъдат извадени поради сложните метеорологични условия и вълнението от четири бала.

По думите му една от дамите е скочила от кея по време на бурята и евентуално една от вълните я е блъснала в структурата. Другата е починала, до момента в който се опитвала да избави приятелката си.

Тази заран двете тела са били извадени от морето. В интервенцията са взели участие 16 души и 7 разнообразни машини, в това число две плавателни средства.

Временният губернатор на Севастопол Михаил Развожаев е наредил инспекция на дейностите на яхт клуба, защото на това място е неразрешено плуването и няма назначени избавителни екипи за сходни обстановки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР