Снимка Булфото, архивТой бе категоричен, че с действията си служебното

...
Снимка Булфото, архивТой бе категоричен, че с действията си служебното
Коментари Харесай

Служебният премиер Стефан Янев: Призовавам всички да гласуват масово

Снимка Булфото, списък

Той бе безапелационен, че с дейностите си служебното държавно управление е посочило решителност за справяне с купения избор.

" Призовавам всички да гласоподават всеобщо, от нашият глас зависи “, добави още служебният министър председател.

" Като жители би трябвало да покажем нашата отговорност, нашето отношение към конструирането на политическата власт. Гласуването е точно тази наша отговорност. Нашата опция посредством политическите партии, посредством обединенията, да покажем нашите стремежи, нашите визии за конструирането на властта, за нейното отговорно, отчетно и транспарантно ръководство, в полза на България ", съобщи министър председателят Стефан Янев, който упражни правото си на глас машинно.

" Нека не забравяме, че от нас зависи бъдещето на страната, нейното икономическо развиване, нейните обществени и просветителни политики, опазването на здравето. Призовавам всички да гласоподават всеобщо, тъй като от нашето гласоподаване зависят достойните старини на нашите родители, зависи бъдещето на поколенията след нас, с цел да я има България просперираща, цъфтяща и почтена ", добави Стефан Янев, предава Българска национална телевизия.

По думите му изборният развой протича обикновено в цялата страна.

" Има дребни елементи - неработещи машини или дребни проблеми, които се отстраняват и не съставляват сериозен проблем. Всички органи - и на изпълнителната власт, и на правосъдната система, и на Централната изборна комисия и нейните подразделения, работят в синхрон. Надявам се в края на деня да имаме избирателен резултат, който да отразява действителната електорална настройка на всеки един български жител ", добави Стефан Янев.

Той изрази вяра да бъде формиран кабинет, тъй като бъдещето на България зависи от предвидим, постоянен кабинет, който да бъде основан въз основата на устойчиво парламентарно болшинство.

" Имаме потребност да се утвърди парламентаризмът в България, имаме потребност от устойчиво ръководство ", разяснява Стефан Янев.

Той добави, че служебното държавно управление е посочило решителност да се оправи с казуса с купения избор и да го ограничи до най-малко.

" И сега има всеобщо полицейско наличие в цялата страна и се надявам сходни опити в изборния ден да бъдат пресечени ", сподели още Стефан Янев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР