Снимка: Булфото, архивТайбе Юсеин бе изключително щастлива, след като спечели

...
Снимка: Булфото, архивТайбе Юсеин бе изключително щастлива, след като спечели
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин: Все още не мога да осъзная какво постигнах. Наставленията бяха да наказвам всяка грешка

Снимка: Булфото, списък

Тайбе Юсеин бе извънредно щастлива, откакто завоюва бронзов орден на олимпиадата в Токио. 

" Много съм щастлива. Все още не мога да осъзная какво реализирах. Надявам се, че като се прибера в България ще усетя това, което направих. Наставленията бяха да санкционирам всяка неточност. Нямах право на пропуск. В момента не ме гняв за златния орден. Аз направих всичко, което можех против японката. Щастлива съм, че през днешния ден съумях да покажа това, което мога. Да съм жива и здрава, каквото е писано това ще стане за Париж 2024 ", сподели Тайбе пред Българска национална телевизия незабавно след извоюваното отличие. 

" Горд съм, след всичко, което ѝ се случи, че съумя да се събере. Много съм благополучен, че съумя да си извоюва нейното. Всички старания си заслужават. Когато се стигне до тази усмивка и тази наслада всичко си заслужава. Искам да ѝ пожелая да продължи да се труди и да бъде щастлива. И освен на нея, на всички девойки от тима. На всички ще им пристигна времето ", сподели през сълзи старши треньорът на националките ни по битка Петър Касабов пред Българска национална телевизия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР