Снимка: Булфото, архивТапа на АМ Тракия запуши подхода към София,

...
Снимка: Булфото, архивТапа на АМ Тракия запуши подхода към София,
Коментари Харесай

Снегът блокира страната! АПИ въведе важни ограничения заради обилните валежи и огромните тапи

Снимка: Булфото, списък

Тапа на Автомагистрала " Тракия " запуши метода към София, а колите към км 20 са блокирани от близо час. Средната скорост на придвижване в региона е евентуално под 10 км/час. Движението е затруднено и поради валящия сняг.

От АПИ оповестиха, че се вкарва ограничаване на придвижването на МПС над 12 т по Автомагистрала " Тракия " в посока София на територията на област Пазарджик заради влошени метеорологични условия в област София, оповестява Блиц.

Временно е лимитирано придвижването на МПС над 12 т и по Автомагистрала „ Струма “ от км 20 до км 26 в област Перник за снегопочистване. Три колони от коли са се образували на Автомагистрала „ Струма “ в региона на Стара село в посока София. Автомобилите не се движат, като около тях е минал единствено един снегорин с вдигната лопада, оповестява " Фокус ".

7-километрова колона от коли се е образувала към 50-ти км на Автомагистрала " Хемус " в посока града. Всички коли – леки и тежкотоварни – съвсем не се придвижват към този момент близо половин час.

По данни на  BulNews.bg, полицията е затворила международния път Е-79 при Ботевград в посока автомагистрала „ Хемус “. Обилният снеговалеж е натрупал съществено количество върху асфалта на аутобана и затова трафикът е спрян, до момента в който бъде изчистен пътят към столицата.

Тировете и леките коли са отбити още на пистата край Ботевград, където към този момент се е образувала километрична опашка. От АПИ поучават да изчакате с тръгването си по този маршрут най-малко още час, с цел да не попаднете в снежния капан.

По целия интернационален път Е-79 от Монтана до Ботевград има закъсали тежки камиони, които основават съществени спънки за останалите участници в придвижването.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР