Снимка Булфото, архивСветът не може да бъде доминиран от враждата

...
Снимка Булфото, архивСветът не може да бъде доминиран от враждата
Коментари Харесай

Макрон: Светът не може да бъде доминиран от враждата между Китай и САЩ

Снимка Булфото, списък

Светът не може да бъде доминиран от враждата сред Китай и Съединените щати, съобщи през днешния ден президентът на Франция Еманюел Макрон пред Организация на обединените нации, съобщи Франс прес.

Колкото и огромна тежест да имат тези две международни сили, ние имаме благоприятни условия за маневри. От нас зависи дали ще ги използваме и от нас зависи да определим личните си цели в тази конюнктура, сподели френският президент във видеоречта си на Общото заседание на Организация на обединените нации, представен от Българска телеграфна агенция.

" Стратегията за оптимален напън, която се ползва от няколко години, досега не е направила допустимо да се спрат дестабилизиращите действия на Иран или да се подсигурява, че той няма да се снабди с нуклеарни оръжия ", сподели Макрон, представен от Ройтерс.

" Ето за какво Франция, дружно с немските и английските си сътрудници, ще продължи да упорства за цялостно използване на съглашението от Виена от 2015 година и няма да одобри то да бъде нарушавано от Иран ", добави той.

Френският президент изиска пояснения от Русия за отравянето на рецензия на Кремъл Алексей Навални и предизвести, че Париж няма да разреши потреблението на химически оръжия.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР