Снимка: Булфото, архивСпециализираният съд ще гледа делото срещу Николай и

...
Снимка: Булфото, архивСпециализираният съд ще гледа делото срещу Николай и
Коментари Харесай

Специализираният съд гледа делото срещу Николай и Евгения Баневи

Снимка: Булфото, списък

Специализираният съд ще гледа делото против Николай и Евгения Баневи. Обвиняема в процеса е и майката Мария Банева.

Предното съвещание по делото бе на 26 юни 2020 година, когато подсъдимата Евгения Банева сподели пред БГНЕС, че нищо не се случва по делото и то буксува.

Николай, Евгения и Мария Баневи са упрекнати от Специализираната прокуратура за присъединяване в проведена незаконна група (ръководена от Николай Банев) основана за данъчни закононарушения, пране на пари и длъжностни присвоявания.

Евгения Банева е упрекната като помощник на брачна половинка си. Мария Банева ще дава отговор пред съда за присъединяване в проведена незаконна група.

Обвиненията завариха Николай и Евгения Баневи в Ница в края на 2018 година. Двамата бяха екстрадирани в София на 6 декември 2018 година

На 21 октомври 2019 година Специализираният углавен съд остави в ареста Николай Банев, който изиска мярката му да бъде променена в по-лека. Това искане беше отправено, откакто плануваните разпити на очевидци по делото бяха отсрочени поради неналичието на счетоводни документи, които да потвърдят изказванието на прокуратурата, че Банев не е заявил правилни суми от сдруженията „ Полимери “ и „ Партнърс комерс “ в интервала от април 2007 година до февруари 2013 г. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР