Снимка Булфото, архивСнощи към 22 часа на съвместния граничен пункт

...
Снимка Булфото, архивСнощи към 22 часа на съвместния граничен пункт
Коментари Харесай

Екшън на границата! Митничари провериха колата на грък и какво да видят в багажника!

Снимка Булфото, списък

Снощи към 22 часа на взаимния граничен пункт Кулата – Промахон дошъл за влизане в България лек автомобил „ Форд “ с гръцка регистрация, ръководен от 51-годишен гръцки жител, написа Блиц. 

``
реклама

След инспекцията на документа за идентичност, българският граничен служител на реда, работещ на входящото трасе за леки коли, разпоредил на лидера да слезе и да отвори багажника за осъществяване на физическа инспекция. В този миг водачът потеглил с автомобила, пробвайки се да осуети инспекцията.

Колата тръгнала към гръцкия магазин, намиращ се след Граничен контролно-пропусквателен пункт Промахон, последвана от трима български гранични служители на реда. На паркинга пред магазина водачът спрял и тръгнал към багажника на колата. Пристигналите в този миг гранични служители на реда открили, че в багажника има укрит мъж, който бил без документи за идентичност и декларирал, че е иракчанин.

Гръцкият водач и незаконният преселник са арестувани и предадени на гръцките полицейски управляващи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР