Снимка Булфото, архивСлужители на ГДБОП влязоха в офисите на фирмата

...
Снимка Булфото, архивСлужители на ГДБОП влязоха в офисите на фирмата
Коментари Харесай

ГДБОП влезе във фирмата, в която работи Кристиян Бойков

Снимка Булфото, списък

Служители на ГДБОП влязоха в офисите на компанията " TAD Group ", в която работи обвиненият за хакерската атака против Национална агенция за приходите компютърен експерт Кристиян Бойков. Към момента не са ясни задачите на акцията, написа Флагман.

От компанията към този момент оповестиха, че застават зад своя чиновник и не считат да " отключват " своите компютри за проверяващите.

``
реклама

В същото време по-рано през днешния ден от държавното обвиняване обявиха, че в един от конфискуваните от Бойков компютри е открита информация, съгласно която той е разполагал с масив от данни от Национална агенция за приходите, по-голям от този, изпратен на медиите, освен това дни преди първия имейл, от който излиза наяве за офанзивата, написа Булнюз.

Според прокуратурата няма подозрение, че Бойков е направил хакерската атака, само че също така е допустимо и други лица да бъдат упрекнати.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР