Снимка Булфото, архивСлед станалите в последните дни катастрофи със пострадали

...
Снимка Булфото, архивСлед станалите в последните дни катастрофи със пострадали
Коментари Харесай

Владимир Тодоров: София е с най-много загинали пешеходци в Европа

Снимка Булфото, списък

След станалите в последните дни произшествия със потърпевши и починали пешеходци в София от Асоциацията на потърпевшите при произшествия смятат, че в града не са взети задоволително ограничения за безвредно придвижване по скоростните булеварди, а, въпреки това, принос за случаите имат и самите пешеходци. Това сподели Владимир Тодоров от асоциацията, представен от БНР.

" Малко са осветените пътеки. Няма задоволителен брой надигнати пътеки. Нямаме нито едно надигнато кръстовище, нямаме кръгови кръстовища, нямаме разделяне на потоците, нямаме загради на скоростните булеварди, където се кара с висока скорост. Всичко това основава предпоставки за произшествия с пешеходци. От друга страна е държанието на пешеходците, което също е доста безразсъдно с една криворазбрана позиция, че пешеходците на пешеходна пътека имат безусловно преимущество, което не е правилно и това в последна сметка води до това, че София е може би градът в Европа с най-вече починали пешеходци ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рек
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР