Снимка: Булфото, архивСлед дългата ваканция, днес трафикът в цялата страна

...
Снимка: Булфото, архивСлед дългата ваканция, днес трафикът в цялата страна
Коментари Харесай

Очаква се натоварен трафик в цялата страна

Снимка: Булфото, списък

След дългата почивка, през днешния ден трафикът в цялата страна ще бъде претрупан. Очакват се и снеговалежи, за които снегорините са разпределени в подготвеност. На автомагистралите и по основните пътища ще има засилено полицейско наличие, осведоми Нова Тв.

Ще се следи най-много за нарушавания на скоростта и за шофиране след приложимост на алкохол. На нетърпеливите да се приберат преди другите, от Министерство на вътрешните работи припомнят, че санкцията за шофирaне в спешната лента е 1000 лв. при първо нарушаване и лишаване на шофьорската брошура за три месеца.

Особено тежко се обрисува прекосяването през граничните пунктове. Заради упования изобилен снеговалеж, Гърция не разрешава прекосяването на коли с тегло над звук и половина през пунктове " Кулата ", " Илинден " и " Петко Войвода ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР