снимка Булфото, архивСилният вятър днес обърна два лекотоварни автомобила на

...
снимка Булфото, архивСилният вятър днес обърна два лекотоварни автомобила на
Коментари Харесай

Силен вятър обърна два автомобила

снимка Булфото, списък

Силният вятър през днешния ден обърна два лекотоварни автомобила на пътя по републиканския път I-6 София-Бургас, заяви БНР.

Първият случай по Подбалканския път е станал към 15 часа в региона на разклона за село Тополчане. Транспортното средство е изтеглено от пътя, на безвредно място в база селото. Вторият случай е станал в региона на село Гавраилово. И при двата случая няма потърпевши, само че транспортните средства са били празни, което е причина мощният вятър да ги обърне.

В момента в региона на Сливен и покрайнините духа вятър със скорост от към 60-70 км в час. Силният вятър аргументи незначителни вреди в града и изкорени няколко дървета. За в този момент на всички места има ток и вода, оповестиха от общината. Във връзка с няколко пътни случая, зародили в региона на " Радина чешма " на основен път 1-6 и при разклона за с. Тополчане, призоваваме водачите на МПС да карат с извънредно нараснало внимание, съобразена скорост и задоволителна отдалеченост. Причината е усложнената метеорологична конюнктура, оповестяват от ОДМВР-Сливен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР