Снимка: Булфото, архивЩом Викторио Александров има издадено разрешително за оръжие,

...
Снимка: Булфото, архивЩом Викторио Александров има издадено разрешително за оръжие,
Коментари Харесай

Младен Маринов: Щом Викторио Александров е получил оръжие, значи е преминал през всички процедури

Снимка: Булфото, списък

Щом Викторио Александров има издадено позволение за оръжие, значи е минал през всички процедури. Това разгласи министърът на вътрешните работи Младен Маринов в отговор на въпрос по какъв начин упрекнатият за убийството в „ Надежда ” е получил право да носи оръжие, в случай, че явно не е душевен постоянен, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама
„ Александров е чиновник в охранителна компания и има право да носи и съхранява огнестрелно оръжие. Това ще бъде също предмет на следствие. Но там също има написани законови процедури и откакто му е било позволено оръжието, значи е минал всички тези процедури “, разяснява Маринов.

На въпрос дали е юридически тест за опиати на Викторио Александров след убийството, Маринов отговори: „ Колегите са извърши всички процесуално-следствени дейности, в това число и освидетелстване, тъй че чакаме експертизата “.

Той изясни, че не знае дали таксиметровият водач, който не е прибрал детето при себе си, предстои на някаква законова отговорност.

„ Все отново и той е бил под някаква опасност. Не знам по какъв начин тъкмо се е развила обстановката. Трудно може да се реши той в какво положение е бил, дали е трябвало да пази личния си живот. Той е жител, а всеки един жител може да попадне в такава обстановка и самичък преценя дали може да помогне. На този стадий нямаме задоволително учредения да търсим от него наказателна отговорност “, добави министърът.

Маринов изясни, че би трябвало да мине време, с цел да излязат обстоятелства и условия, които да дадат по-пълна картина на случая.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР