Снимка Булфото, архивРязък скок на подадените заявления за преиздаване на

...
Снимка Булфото, архивРязък скок на подадените заявления за преиздаване на
Коментари Харесай

Рязък скок на желаещите да подновят личните си карти и шофьорските книжки

Снимка Булфото, списък

Рязък скок на подадените заявки за преиздаване на персонални документи и шофьорски книжки. Министерство на вътрешните работи удължи работното време на гишетата, а в София и Кърджали заявки за персонални документи се одобряват и в събота, съобщи Българска национална телевизия.

2 пъти повече са искащите да възобновят персоналните си карти и шофьорските си книжки в съпоставяне със същия интервал през предходната година.

Интересът в събота е относително слаб, макар че хората споделят, че денят е по-удобен.

" На уеб страницата на всяка една регионална дирекция се дава информация за работното време на звената " Документи за идентичност ", както и информация за подадените заявки за предишни дни. Така че всеки български жител, който желае да подаде заявление, може да се ориентира от тази информация в кое районно ръководство на територията на Областната дирекция са признати предходните дни по-малко заявки, което значи, че там няма да има опашки ", сподели Светлана Ценева, шеф на дирекция " Български документи за идентичност " - Министерство на вътрешните работи.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР