Снимка Булфото, архивРуският президент Владимир Путин похвали днес на Общото

...
Снимка Булфото, архивРуският президент Владимир Путин похвали днес на Общото
Коментари Харесай

Путин пред ООН: Готови сме на партньорство за ваксина, която е сигурна и ефикасна

Снимка Булфото, списък

Руският президент Владимир Путин похвали през днешния ден на Общото заседание на Организация на обединените нации създадената от неговата страна ваксина против ковид, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

" Ние сме безусловно отворени и решени на партньорство ", съобщи Путин във видео, излъчено на форума. " Готови сме да обменим опит и да взаимодействаме с всички страни и интернационалните структури, в това число за доставки в други страни на съветската ваксина, която е потвърдено надеждна, сигурна и ефикасна ", добави той.

" Русия е уверена, че е нужни да използваме целия потенциал на международната фармацевтична промишленост, с цел да предоставим безвъзмезден достъп до имунизация на жителите на всички страни в предвидимо бъдеще ", акцентира президентът.

Русия разгласи при започване на август, че е създала " първата " ваксина против новия ковид. Тя обаче е гледана с съмнение от някои страни, защото сега на оповестяването на откриването й още не бе почнал третият стадий от клиничните изследвания за ефикасността и сигурността й, означи Агенция Франс Прес.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР