Снимка Булфото, архивРодопско село е истински рекордьор по износ на…

...
Снимка Булфото, архивРодопско село е истински рекордьор по износ на…
Коментари Харесай

Лошо за България! И Родопите се предават. Нашенките масово се омъжват за чужденци

Снимка Булфото, списък

Родопско село е същински рекордьор по „ експорт " на… булки за чужбина. Шест са смесените бракове в Чепинци, като пет локални девойки са се врекли във честност на непознати жители и живеят зад граница, написа rodopi24. 

Дамите са щастливо омъжени и градят фамилии в Германия, Гърция, Кипър, оповестява за печатното издание „ Родопи Смолян " кметът на най-голямото рудоземско село Хайри Брахимбашев. „ Долината на чановете ", както е остарялото наименование на обитаемото място, пък може да се похвали със снаха пристигнала от 10 000 километра. Местен гражданин е сключил брак с госпожица от Филипините и двамата сега живеят край величествените възвишения на Родопите, откакто мъжът бил дълго време на работа в Кувейт.

В Чепинци сватбите са традиция, само че не и браковете. „ На мода е така наречен „ експериментален брак ". Младите заживяват дружно, подвигат празненство, само че не се вземат решение на автограф. Имали сме случаи в кметството-хора на към 50-годишна възраст, откакто са си отгледали децата, едвам тогава да преминат към брак. Най-важното е да са щастливи, да се схващат ", споделя кметът на Чепинци.

Рудоземското село е с население от към 2 000 души.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР