Снимка Булфото, архивРазследват трагедията край Пясъчево. Окръжната прокуратура в Хасково

...
Снимка Булфото, архивРазследват трагедията край Пясъчево. Окръжната прокуратура в Хасково
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на шофьор зарази загинали дядо, баба и 6-годишната им внучка

Снимка Булфото, списък

Разследват нещастието край Пясъчево. Окръжната прокуратура в Хасково повдигна обвиняване за гибелта на трима души на 38-годишния водач, който аргументи тежката злополука край симеоновградското село Пясъчево. Той е обвивен и, че не спазил разпоредбите на Закона за придвижване по пътищата, съобщи. 

Наложена му е мярка за неотклонение " гаранция " и възбрана да напуща страната, оповестиха от прокуратурата. Продължават дейностите по следствието за определяне на аргументите за пътното произшествие.

Инцидентът, при който починаха дядо, баба и 6-годишната им внучка, стана в неделя към 21.20 часа на пътя Гълъбово - Пясъчево. 38-годишният водач на " Фолксваген " удари мотокултиватор с прикачено ремарке, в който пътували бабата и двете ѝ внучета. На място починаха загинаха бабата и едно от децата, както и мъжът, който карал земеделската техника. Другото дете - 13-годишно момче, оцеля след конфликта.

Семейството пътувало с мотокултиватора от Пясъчево до Гълъбово да пазари, защото в селото няма магазин. В тъмното те „ алармирали “ возилото с телефон, запалка и светещ триъгълник, описаха техни близки.

Возилото в този момент е в полицията в Харманли. Подобни транспортни средства се употребяват постоянно по селата. Според пътни служители на реда те могат да се движат по пътищата единствено краткотрайно, компактно вдясно и сигнализирани.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР