Снимка Булфото, архивПротест на жители на селищно образувание Панорама край

...
Снимка Булфото, архивПротест на жители на селищно образувание Панорама край
Коментари Харесай

Протест заради безводие в селище край Варна

Снимка Булфото, списък

Протест на поданици на селищно образувание " Панорама " край Варна затвори за малко пътя Варна-Кранево. Хората стачкуват, тъй като към този момент четири години нямат вода. Причината са свлачищни процеси, почнали преди осем години, само че все пак там не престават да живеят доста фамилии, съобщи БНР.

Една от протестиращите - Валентина Янева, съобщи: " Проблемът е, че ние от четири години сме без вода, стопираха ни водата и непрекъснато търсим контакт - Областна администрация, Министерство на регионалното развитие, Народно заседание, омбудсман, на всички сме писали, нямаме никакви отговори, само че ни дават отговор постоянно едно и също, че се работи по въпроса. С ВиК Варна сме говорили, те ни споделят, че нямали пари, тъй като 2,6 милиона им трябвали, с цел да изградят ново трасе. Техният мотив е, че там е свлачищна зона и този тръбопровод, тъй като е доста остарял и злепоставен, провокира свлачището ".

Местните поданици споделиха, че ще излизат на митинг всяка неделя, до момента в който от институциите не им извърнат внимание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР