Снимка Булфото, архивПропаднало е стълбище в СУ Отец Паисий в

...
Снимка Булфото, архивПропаднало е стълбище в СУ Отец Паисий в
Коментари Харесай

Стълбище падна в кърджалийско училище

Снимка Булфото, списък

Пропаднало е стълбище в СУ " Отец Паисий " в Кърджали. Инцидентът е станал преди обяд, в едно от междучасията, сподели шефът на образователното заведение Златко Атанасов, представен от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

По думите му няма потърпевши възпитаници и учители, всички са евакуирани навреме.

Стълбището е сред първия и втория етаж, и е очевидно с проблеми. На мястото на произшествието незабавно са пристигнали чиновници на РД " ПБЗН " и полиция, които са направили оглед.

" Пропаднало е стълбището, евакуирани са децата, обявихме три неучебни дни. В момента заседава щабът при бедствия и повреди. Как ще продължи образователният развой, ще се реши по-късно, само че при всички положения ще се наложи огромен, фундаментален ремонт ", описа Атанасов.

По думите му пропадането не е огромно, паднала е мазилка и са се образували пукнатини по обособени елементи на стълбищните кафези.

" Имало е постоянно сигнали, че стълбището вибрира, само че това е обвързвано с плочата и не касае ремонта, който неотдавна бе изработен в учебното заведение ", изясни Златко Атанасов.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР