Снимка Булфото, архивПрограмният директор на Би Ай Телевизия (BiT) Сашо

...
Снимка Булфото, архивПрограмният директор на Би Ай Телевизия (BiT) Сашо
Коментари Харесай

Сашо Диков напуска Би Ай Телевизия

Снимка Булфото, списък

Програмният шеф на Би Ай Телевизия (BiT) Сашо Диков напуща медията. Той удостовери пред " Дневник ", че през вчерашния ден е разговарял с новия притежател на малкия екран Мирослав Янев, след което е взел решение да се отдръпна от поста.

Преди близо две седмици се разбра, че Би Ай Телевизия става благосъстоятелност на " Интерактив ТВ Системс България ", а изпълнителен шеф ще й бъде телевизионният продуцент Мирослав Янев. Преди това притежатели на медията бяха братята Павел и Румен Вълневи, които имат огромна мрежа за логистична и транспортна активност в Съединени американски щати, където живеят от години.

Веднага след промяната на собствеността всички излъчвания по малкия екран бяха спрени. Единствено новинарските излъчвания се излъчваха онлайн. В публикувана до медиите позиция Янев разгласи, че дава обещание да трансформира най-хубавите излъчвания, с цел да станат конкурентни в цифрова среда и " ще ги надгради с нови и неповторими детайли ". Той посочи, че медията влиза в интервал на трасформация и преструктуриране, с цел да се приготви старта на новата програмна скица.

Именно Диков вкара нова програмна скица през юни предходната година. Месец преди този момент той пое поста на програмен шеф на малкия екран. Освен това е водещ на свое предаване - " Просто Диков ".

Журналистът сподели още, че е провел няколко диалога с Янев, като се е надявал да договарят за бъдещото развиване на Би Ай Телевизия, само че срещите им по този начин и не довели до някакви съответни оферти. Това предиздвикало Диков да напусне поста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР