Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Франция Еманюел Макрон прогнозира, докога ще

...
Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Франция Еманюел Макрон прогнозира, докога ще
Коментари Харесай

Макрон: Ще трябва да изтърпим коронавируса до лятото

Снимка: Булфото, списък

Президентът на Франция Еманюел Макрон предвижда, докога ще продължи ковид.

Това, което Макрон сподели, въобще не наподобява оптимистично.

Ще живеем с ковид най-малко до идващото лято. Това предвижда президентът на Франция Еманюел Макрон. Изказването му пристигна след посещаване на болница с пациенти, инфектирани с COVID-19 в градчето Понтоаз, край Париж, съобщи Нова телевизия.

Само преди дни Франция регистрира антирекорд - 42 000 новозаразени за ден. Страната е единствено една от цяла редица европейски страни, които също регистрират рекордни равнища на нови случаи.

" Ще би трябвало да изтърпим известно време. Правителството се пробва да сложи обстановката под надзор, само че не е елементарно ", разяснява Амил Бело, клиент на бар в Рим, написа обстоятелства.бг.

Не всички са съгласни с вечерните часове. В Неапол имаше конфликти на полицията с група недоволни, които отказваха да се съобразят с ограничаването. Заразата бележи рекорден растеж освен в Европа. Съединените щати регистрираха 84 000 инфектирани за един ден. А броят на умрелите се връща към равнищата от огромната рецесия преди няколко месеца.

И до момента в който експертите сигнализират, политиците трансформират и ковид в инструмент от предизборната битка. По време на последния спор, Тръмп съобщи, че вирусът си отива. А здравният министър споделя противоположното. Мерките против вируса също се трансфораха в политически въпрос. Много от последователите на републиканците са срещу носене на маски и затваряне на комерсиалните обекти. Много от последователите на демократите желаят ограничения, сходни на тези в Европа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР