Снимка Булфото, архивПредстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу

...
Снимка Булфото, архивПредстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу
Коментари Харесай

БДЖ: Преминаването от зимно към лятно часово време ще засегне разписанията на 29 влака в нощта срещу неделя

Снимка Булфото, списък

Предстоящата промяна на часовото време, в нощта против неделя, ще наложи промени във времепътуването на общо 29 влака. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ, предава  FocusNews . При прекосяването от зимно към лятно часово време всички влакове, които се движат след 03.00 ч., ще генерират виртуално 60 минути забавяне в нощта сред 30 март 2019 година и 31 март 2019 година

Смяната на часовото време тази година ще засегне 11 бързи влака, един интернационален трен, 9 пътнически влака, както и 8 крайградски влака. Тези композиции ще се движат с поправени написания, защото при разминаването с други влакове в еднопътни сектори, се провокират промени и в техните написания от порядъка на 10-15 мин. Поради тази причина няма да бъдат осъществени връзките на общо 8 влака, главно на пътуващите с нощните композиции, във възелни гари с влакове по други посоки, които се движат в утринните часове в интервала сред 05.00 ч.- 07.00 ч.

Влаковете, които ще се движат с поправени написания, пътуват по направленията главно на нощните влакове: София-Варна /през Горна Оряховица и Карлово/, Пловдив-Варна, София-Пловдив-Бургас, Повеляново-Добрич-Кардам, както и единични влакове Мездра-Видин, Самуил-Силистра, Самуил-Русе. Подробна информация за разписанията на влаковете клиентите на националния железопътен транспортьор могат да получат от чиновниците на гишетата „ Информация ” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информативен телефон 0700 10 200.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР