Снимка: Булфото, архивПолицаи ще проверяват избирателно съмнително изглеждащи лица по

...
Снимка: Булфото, архивПолицаи ще проверяват избирателно съмнително изглеждащи лица по
Коментари Харесай

СДВР: На специални пунктове ще се проверяват съмнително изглеждащи лица по време на утрешния национален протест

Снимка: Булфото, списък

Полицаи ще ревизират изборно подозрително изглеждащи лица по време на утрешния народен митинг, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи, представени от Българска национална телевизия. Целта е да не се допусне ескалация на напрежение и внасяне на неразрешени предмети на митинга.

На особено обособени пунктове хора със подозрително държание ще бъдат проверявани за оръжия и неразрешени субстанции. Няма да бъдат допускани хора във очевидно нетрезво положение.

Длъжни сме да чакаме всичко, сподели началникът на Охранителна полиция Радослав Стойнев по въпроса дали полицията има данни за подготвяни провокации.

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че за утрешния ден в региона на Триъгълника на властта има декларирани по легален път два митинга, както и един нерегламентиран, разгласен в обществените мрежи.

От Столична дирекция на вътрешните работи приканват протестиращите да не се поддават на провокации и да алармират за хора, нарушаващи публичния ред.

От Столична дирекция на вътрешните работи изрично отхвърлиха да употребяват съдействието на частни охранителни компании.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР