Снимка: Булфото, архивПолитическият анализатор Осман Октай направи коментар за смяната

...
Снимка: Булфото, архивПолитическият анализатор Осман Октай направи коментар за смяната
Коментари Харесай

Осман Октай за кабинета на Слави: Нищо не се променя със смяната на една кандидатура с друга

Снимка: Булфото, списък

Политическият анализатор Осман Октай направи коментар за промяната на Николай Василев с различен претендент за министър председател от партията на Слави Трифонов " ИТН ".

" Нищо не се трансформира със промяната на една кандидатура с друга. Ако ще и най-приемливия човек да се съгласи и Слави Трифонов да го уточни за министър-председател, нищо няма за излезе, просто тъй като формулата е провалена ", сподели той пред " Фрог нюз ".  

Това не взема решение нищо за кукловодите на Слави. Нито за самия Слави, като бъдещо политическо оцеляване. Реакцията на хората не бе толкоз против кандидатурата на Василев, а против метода, по който Слави Трифонов унижи парламентаризма в страната. Именно против това от предходната година младите стачкуват както в България, по този начин и в света.

В тази обстановка единственият вероятен ход на Слави, е да се извини на своите гласоподаватели  и бъдещи сътрудници. И по-късно да се яви на диалози. И то без авансово да показва различен претендент за министър председател и различен кабинет.

 

Попитан  каква съгласно него е задачата на утрешната конференция на Има Такъв Народ с Николай Василев, Октай сподели: „ Нищо не може да направи Василев, с изключение на да се оправдава за доста неща, които излязоха -  за неговите обвързаности и „ тъмното “ му минало с хора като Атанас Тилев, сътрудник Румянцев, Спас Русев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР