Снимка: Булфото, архивПарламентът ще проведе разисквания по вота на недоверие

...
Снимка: Булфото, архивПарламентът ще проведе разисквания по вота на недоверие
Коментари Харесай

Депутатите ще дебатират по вота на недоверие

Снимка: Булфото, списък

Парламентът ще организира разисквания по вота на съмнение против кабинета „ Борисов “ 3. Това планува програмата за работа на Народното заседание.

Недоверието към третото държавно управление на Бойко Борисов бе импортирано в деловодството на Народното събрание на 20 януари със 78 подписа на депутатите от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “. Вотът е на тематика „ Провал в политиката на околната среда и водите “, написа Novini.bg.

Съгласно правилника за организацията и активността на Народното събрание гласуването на плана за решение се организира не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.

За да мине вотът на съмнение, за него би трябвало да са дали своят вот повече от половината от всички народни представители. При отменяне на предложение за съмнение на Министерския съвет ново предложение не може да бъде направено в идващите 6 месеца.

Това ще е четвъртият избор на съмнение на опозицията против кабинета „ Борисов “ 3. Предишните бяха на тематика: неуспех в битката с корупцията, опазване на здравето и сигурност и не съумяха да минат.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР