Снимка Булфото, архивОт “Пайнер“ дадоха последна информация за състоянието на

...
Снимка Булфото, архивОт “Пайнер“ дадоха последна информация за състоянието на
Коментари Харесай

От “Пайнер“ дадоха последна информация за състоянието на Емилия след катастрофата

Снимка Булфото, списък

От “Пайнер “ дадоха последна информация за положението на Емилия след злополуката

От компания „ Пайнер “, където Емилия работи, разкриха последни детайлности за положението на певицата след зверската злополука, която тя претърпя. Изпълнителката пострада при случай, в който ранени са годеникът й и синът му.

19-годишното момче, което е управлявало колата, е в извънредно тежко положение и лекарите съвсем не дават никакви очаквания да се оправи, написа trafficnews.bg.

Иначе от „ Пайнер “ написаха следното: „ Емилия е с контузия, без заплаха за живота, само че остава за наблюдаване. Това стана ясно на брифинг тази заран, на който шефът на столичната болница “Св. Анна ” доктор Славчо Близнаков даде детайлности за положението на певицата, нейния избраник Жорж Башур и сина му.

Емилия претърпя тежка злополука на 37-я километър от автомагистрала “Тракия ”, посока Пловдив през вчерашния ден следобед. От болничното заведение прецизираха, че изпълнителката ще се възвърне изцяло. От компанията прецизират още, че на този стадий всички участия на Емилия са анулирани, а музикална компания „ Пайнер ” и телевизия „ Планета ” пожелават сили и на тримата да преодолеят контузиите и бързо възобновяване, написа Blitz.bg

Коментар по-рано през днешния ден направи и мениджърът на музикална телевизия „ Планета ТВ “ Хари Янакиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР