Снимка Булфото, архивОт Кремъл дадоха частична информация за руския президент

...
Снимка Булфото, архивОт Кремъл дадоха частична информация за руския президент
Коментари Харесай

Песков: Скоро ще стане ясно от самия Путин дали той се е ваксинирал срещу коронавируса

Снимка Булфото, списък

От Кремъл дадоха частична информация за съветския президент и възможната му имунизация. Руският президент Владимир Путин може да заяви в най-близко бъдеще, че се е ваксинирал против ковид. Това съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС, представена от

" Имаме право да чакаме, че в обозрима вероятност президентът самичък ще опише за взетото решение ", сподели Песков в изявление за телевизия " Россия-1 ". Президентският прессекретар напомни по-раншно изказване на Путин, че той наложително ще се ваксинира.

Информационните офанзиви против Путин и от Запада, и в самата Русия не престават към този момент 20 години. Президентът сигурно е формирал някакъв имунитет против тях и няма да реагира на всяка неистина. Москва ще има подготвеност за всевъзможни недружелюбни дейности от страна на други страни: " ще се ориентира строго по личните си червени линии - те няма да изчезнат в никакъв случай ", увери Песков.

Говорителят на Кремъл назова глобите на Съединени американски щати против газопровода " Северен поток-2 " " напълно неприкрита, една такава каубойска офанзива ". Песков посочи, че работата по тръбопровода методично продължава, наближава " финализацията на плана ".

На 23 декември Ройтерс цитира високопоставени източници от администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съгласно които тя възнамерява да наложи нови наказания по отношение на " Северен поток-2 ", припомня ТАСС.

Уреждането в Украйна става все по-трудно с течение на времето, установи Дмитрий Песков.

Става дума за вътрешноукраински спор, в който Русия, Франция и Германия не са участници, нито страни. И Русия, и Германия, и Франция вършат всичко допустимо, с цел да оказват помощ на Украйна да уреди този спор. Същевременно " пасивността на Киев в реализирането на взетите решения се вижда с просто око и от Париж, и от Берлин. И в Париж, и в Берлин не крият, че са разочаровани по отношение на доста моменти от тази обстановка ", уточни прессекретарят на Владимир Путин.

Москва не получава оферти за контакти от Украйна. " Сега никой не ни се и обажда толкоз " по телефона, добави Песков.

Личните връзки сред президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган разрешават да се намират хармонични решения в противоречиви обстановки, съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за телевизия Россия 1, съобщи ТАСС.

" Освен това, несъмнено, ние имаме голям комплекс двустранни връзки. Когато две страни се ръководят от водачи, които се считат за хора, държащи на думата си, и за хора на действието, това е залог, че даже и да зародят различия или спор на ползи, градивната настройка на водачите ще разреши да се излезе хармонично от обстановката ", сподели Песков.

Говорителят на Кремъл добави, че Русия и Турция са най-големите геополитически фактори, които могат и са длъжни да дадат забележителен принос за сигурността и стабилността в района или най-малко да създадат по този начин, че " да няма война ".

По-рано Путин на конференция назова Ердоган човек, който " държи на думата си ", без значение че " по обособени въпроси мненията им може да се разминават ". Ердоган от своя страна отговори по сходен метод, като посочи, че счита Путин за " почтен човек ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР