снимка Булфото, архивОкръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за

...
снимка Булфото, архивОкръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за
Коментари Харесай

Жестоко престъпление в силистренско село! Мъж с психични отклонения е намерен мъртъв, има задържан

снимка Булфото, списък

Окръжната прокуратура в Силистра управлява досъдебно произвеждане за умишленото ликвидиране на 62-годишен мъж от село Ножарево. За 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи е арестуван 19-годишният Хакан И. от селото, който е открит като причинител на закононарушението, оповестяват от Апелативната прокуратура във Варна.

``
реклама

На 1 май 2019 година след 23 часа е получен сигнал в ОД на Министерство на вътрешните работи в Силистра от кмета на село Ножарево за потърпевш мъж, който лежал безпомощно в центъра на селото. Повиканият медицински екип открил гибелта на 62-годишния А.М., който страдал от психологично заболяване. Жертвата имала рана в главата.

Действията по следствието открили 19-годишния Хакан И. като съпричастен към тежкото престъпно закононарушение, което се санкционира с отнемане от независимост от 10 до 20 години.

И жертвата, и 19-годишният юноша са използвали алкохол, като сред двамата разправията почнала в локалната механа.  

Предстои Окръжната прокуратура в Силистра да притегли като обвинен Хакан И. и да го задържи под стража до 72 часа за довеждането му в съда за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР