Снимка: Булфото, архивНови случаи на африканска чума при диви свине

...
Снимка: Булфото, архивНови случаи на африканска чума при диви свине
Коментари Харесай

Регистрираха нови случаи на африканска чума при свинете

Снимка: Булфото, списък

Нови случаи на африканска чума при диви прасета са открити в община Алфатар, област Силистра и в община Тервел, област Добрич, заяви през днешния ден Българската организация по сигурност на храните (БАБХ), оповестява frognews.bg

Изпитването на взетите проби от Националната референтна лаборатория в София удостовери - на 19 и 21 март 2019 година, съществуване на вируса при общо 3 животни.

Това са следващите случаи на болестта у нас за 2019 година

За интервала от 31 август 2018 година до 20 март 2019 година са доказани 1 огнище при домашни прасета в стопанство вид „ заден двор “ в област Варна и 27 позитивни за африканска чума диви прасета в областите Силистра, Добрич и Варна. Последните са открити при диви свине, открити при претършуване на районите вследствие на осъществяване на заповеди на изпълнителния шеф на БАБХ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР