Снимка Булфото, архивНешка Робева, най-успешната ни треньорка по художествена гимнастика,

...
Снимка Булфото, архивНешка Робева, най-успешната ни треньорка по художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Нешка Робева: Гледаме върха на носа си и не виждаме живота около нас

Снимка Булфото, списък

Нешка Робева, най-успешната ни треньорка по художествена гимнастика, сподели в ефира на Нова тв: " По-лесно се диша отвън огромния град, даже и да не съм сама, само че когато съм сама, по-лесно се мисли. Никой не ми пречи най-малко да мисля. Хората замърсяват атмосферата във всяко отношение, най-сетне и с неприятната мисъл, което си е сила ".

" В Япония камините са неразрешени, с цел да не се замърсява в допълнение въздухът, само че това е най-малкият замърсител, хората замърсяват най-вече с лошотията, която излъчват ", добави още тя.

Според нея пандемията ни е посочила, че страхът е бил състоятелен и че свободата е относителна, когато човек осъзнае, че би трябвало да се грижи за фамилията си в обстановка, в която може да остане без работа. Сега страхът и зависимостта са станали напълно ясни. 

" Не са ми понятни хората. Все повече обмислям върху това какво е индивидът, защо сме. Мисля, че всеки човек се ражда и той има своята работа на тази земя, която би трябвало да е обвързвана с развиване ", показа Робева

Тя обясни и вложеното в спектакъла й " Два свята " обръщение - действителният свят на чалгата, простотията, труфя против приказния свят, духовния свят, света на приказния дракон, който носи мощ и предотвратяване. Тези, които се назовават през днешния ден змейове, не носят нищо, минимум мощ, счита още Нешка Робева.

" Малцина през днешния ден вършат спорт, с цел да бъдат тласък, с цел да създадат смяна. Сега съумелите се пъчат. В нашия спорт към този момент изяществото го няма, без да обвинявам сътрудниците си. Аз ги обвинявам за това, че не стачкуват. В устрема да създадат този спорт измерим, го направиха незанимателен. Силата му, както и на още няколко други спорта, е творчеството, опцията да бъдеш друг ", уверена е популярната ни треньорка по художествена гимнастика.

Нешка Робева счита, че през днешния ден безсрамието, арогантността завладяват всичко, подчиняват всичко и не се стачкува. " Гледаме върха на носа си и не виждаме живота към нас ", заключи тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР