Снимка: Булфото, архивНе познавам българина със забрана да влиза в

...
Снимка: Булфото, архивНе познавам българина със забрана да влиза в
Коментари Харесай

Каракачанов: Не познавам българина със забрана да влиза в САЩ

Снимка: Булфото, списък

Не познавам българина със възбрана да влиза в Съединени американски щати. За да се вземе такова решение значи има съществени съображения. Вярно е, че това е съдията, който освободи ръководителя на Национално придвижване „ Русофили ”, с цел да може да отиде в Москва и да си вземе ордена. Не знам дали зад това стои нерегламентирано заплащане. Очакваме по-компетентните институции да се изкажат. Това съобщи вицепремиерът, министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия, написа Novini.bg.

 

По-рано през днешния ден стана ясно, че българинът със възбрана да влиза в Съединени американски щати е съдията от Специализирания углавен съд Андон Миталов. Той е обвиняване за корупция. 

" Правителството свърши доста работа. Вземете единствено приходите. Гражданите се интересуват от сигурността, опазването на здравето, образованието и приходите. По отношение на приходите е видно, че те се усилват. Увеличават се и приходите на учителите. Въпреки, че казусът с битовата циганска престъпност не е решен, виждаме, че се работи в тази тенденция. Никога не се е случвало и 3 следващи години да се подвигат заплатите на военнослужещите. Президентът знае този факт ", сподели още той.

" Президентът няма пълномощията да смъква доверие от държавното управление по Конституция. Това е политически акт. Никой не печели във войната сред институциите. Губят жителите. Аз не воювам с президента и до момента сме работили добре. Институциите не би трябвало да си афишират война. Националният интерес над всичко ", разкри вицепремиерът.

" Демографската рецесия и дезинтеграцията на циганското потомство е измежду нещата, за които би трябвало да приказваме ", прикани военният министър.

Красимир Каракачанов разяснява и положението на армията, предлагането за доброволни отряди и работата на новия екоминистър. 

" Модернизацията на българската войска не може да се отсрочва. Вложени са три плана за рационализация. Ще могат да вземат участие и български компании. Част от въоръжението ще бъде доставено от чужбина, просто тъй като ние не произвеждаме, само че най-малко 20 % от съставените елементи на бронираните машини ще са артикул на България ", разкри вицепремиерът. 

" Няма да събираме хора от улицата - жители с прашки, лопати и газови револвери. Доброволческите отряди ще са строго регламентирани ", сподели още той за предлагането на Вътрешна македонска революционна организация за доброволчески отряди в дребните обитаеми места. 

" Новият министър на околната среда и водите Емил Димитров е като Бенковски - той е на всички места, доста е деятелен и ексцентричен. Отдавна замитани проблеми няма по какъв начин да се решат с стандартната политика ", приключи Красимир Каракачанов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР