Снимка: Булфото, архивНе мога да опровергавам всяка лъжа. Лъжата, която

...
Снимка: Булфото, архивНе мога да опровергавам всяка лъжа. Лъжата, която
Коментари Харесай

Борисов за протестите: Всеки има право на демонстрация, но не и да пречи на хората да се движат по пътищата и да блокира кръстовища

Снимка: Булфото, списък

Не мога да оборвам всяка неистина. Лъжата, която това трио е желало да употребява на митингите, няма смисъл. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на обиколката си по Черноморието във връзка оповестения запис с глас, сходен на неговия, оповестява " Нова телевизия ".

Премиерът разяснява от джипа си и митингите. Според него всеки има право на проява, само че не и да пречи на хората да се движат по пътищата и да блокира кръстовища.

" Умолявам ви, правете каквото желаете, само че пуснете кръстовищата. Идват избори, всеки ще може да гласоподава. Това е народна власт. Представете си ние да загубим изборите и да почнем да затваряме кръстовища. Това ли е демокрацията ", обърна се министър председателят към стачкуващите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР