Снимка Булфото, архивНационалният празник повдигна нов диспут за връзката между

...
Снимка Булфото, архивНационалният празник повдигна нов диспут за връзката между
Коментари Харесай

Йотова: Искат президентът да страни от хората на връх Шипка

Снимка Булфото, списък

Националният празник повдигна нов дебат за връзката сред президента и народа.

Вицепрезидентът Илияна Йотова е на мнение, че се прави всичко допустимо да се лимитират опциите на президента да беседва с българските жители на връх " Шипка ". Коментарът си тя направи, откакто взе присъединяване в обичайния молебен пред Докторския монумент в София по удостояване на починалите медици в Руско-турската освободителна вода, оповестява

Тя поздрави всички хора, които на следващия ден ще се качат на връх " Шипка ", с цел да отбележат националния празник на страната - 3 март. Йотова обаче е сигурна, че хората, които ще останат у дома, ще бъдат с другите хора, които са на върха. " Утре е националният празник на България и всички ще го честваме, без значение от това кой и по какъв начин се пробва да попречи на това ", акцентира Йотова.

Йотова изясни, че пандемията ни помогнала да осмислим празниците. Когато човек е уединено със себе си, когато отиде да остави едно цвете не тъй като е длъжен или тъй като дългът го изисква, а го направи със сърце и душа, това за мен е още по-ценно, посочи вицепрезидентът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР