Снимка: Булфото, архивМеждуинституционалният сблъсък вредителства на обществото и на институионалния

...
Снимка: Булфото, архивМеждуинституционалният сблъсък вредителства на обществото и на институионалния
Коментари Харесай

Румен Петков критикува Радев: От сблъсък между институциите губят българският народ и държавата

Снимка: Булфото, списък

Междуинституционалният конфликт вредителства на обществото и на институионалния интерес на страната. Това сподели водачът на АБВ Румeн Петков по време на конференция във връзка със снемането на доверието към държавното управление от страна на президента Румен Радев, написа Блиц.

„ Първият път такова изказване направи президентът Плевнелиев, в този момент такова прави президентът Радев. Искам да стартира с това, че през днешния ден е 4 февруари. Това е дата, на която преди години Георги Първанов като ръководител на Българска социалистическа партия и Николай Добрев върнаха мандат за сформиране на държавното управление.

Това е за жалост един от немногото актове в България, които са посочили, че имаме политици, за които властта не е самоцел. По този метод за повторно след 90-91 година България беше избавен гражданският мир, институционалната тежест и престиж. Беше избавен демократичният преход “, разяснява водачът на АБВ.

Според него от междуинституционалния конфликт ще загуби българкият народ ще загуби българската страна. „ За страдание последните две и малко повече години конфликтите и борбите сред институциите взима връх над устрема да бъдат открити решения “, сподели Петков.

„ Считаме, че сходен жанр междуинстиуционално напрежение не е в интерес на обществото “, уточни още той.

„ Ние сме тези, които най-остро подлагаме на критика държавното управление на ГЕРБ, за безчинствата, за надълбоко нездравословната политика в енергетиката, за тежкия неуспех в опазването на околната среда и водите на страната, за безпътицата в редица браншове в страната, на това савъпроси, които се вземат решение с политически средства. В случая междуинституционалното напрежение и сблсъсък не обслужват ползите на обществото “, разяснява още водачът на АБВ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Мракобес (преди 2 минути) Рейтинг: 600 | Одобрение: 220 Ами да си мълчим тогава, а? Те да си вършат каквото си желаят и никой нищо да не им споделя? Ако работеха както би трябвало нямаше да има конфликт! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР