Снимка Булфото, архивМайките на деца с увреждания от Системата ни

...
Снимка Булфото, архивМайките на деца с увреждания от Системата ни
Коментари Харесай

Майките на протест: Освен главата на Симеонов, искат падане и на парламента. Дойде и Мая Манолова

Снимка Булфото, списък

Майките на деца с увреждания от „ Системата ни убива “ излязоха на митинг пред постройката на Народното събрание, съобщи Топновини.

Поводът за тяхното неодобрение за повторно е водачът на НФСБ Валери Симеонов. Миналата година те стачкуваха съвсем месец и съумяха да го накарат да сдаде вицепремиерския пост поради думите му, че майките са „ кресливи дами “ с „ сякаш заболели деца “. Този път те се възпротивяват на решението на депутатите Симеонов да бъде назначен за зам.-шеф на Народното събрание от групата на „ Обединени патриоти “.
Сега майките упорстват освен за оставката на патриота, а и за разформироване на цялото Народно заседание. Според тях със своя избор народните представители са показва липса на морал и неуважение на достолепието на суверена. Към митинга на майките се причисли и някогашният омбудсман Мая Манолова.

Планирана е поредност от няколко акции, като първата бе през днешния ден пред Народното събрание. Следващата е в понеделник - 25 ноември, и ще съставлява автошествие, което ще стартира от пл. " Народно заседание ".

Самият Валери Симеонов дефинира митингите като политически. Той съобщи, че всеки има право да показва недоволството си, само че акцентира, че прекомерно бързо е било забравено неговото присъединяване в приемането на Закона за хората с увреждания. Другият родолюбец – Красимир Каракачанов, разяснява, че майките не съблюдават християнската идеология, която гласи, че за всяка неточност има и амнистия. „ Колко пъти желаят да му отрежат главата? Мисля, че не са прави “, сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 1 минута) Рейтинг: 340 | Одобрение: -190 Какъв парламент желаете да пада, ало? Аз съм дал своя вот за него! Гледайте си там тенджероте и тиганите. А не се удивлявам и че Говпрителката на комунягите е яхнала митинга, но няма да я пгрее за кмет нивга! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY.  1  0 бачо Кольо (преди 15 минути) Рейтинг: 1620 | Одобрение: 640 Време е! Колкото повече,толкова повече!Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР