Снимка Булфото, архивМъж на около 30 години бе намушкан смъртоносно

...
Снимка Булфото, архивМъж на около 30 години бе намушкан смъртоносно
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори в Бургас: Наръгаха млад мъж на автобусна спирка

Снимка Булфото, списък

Мъж на към 30 години бе намушкан смъртоносно след кървясъл екшън на оживена автобусна спирка в центъра на Бургас. Мястото на случая е кръстовището на Новата поща, пред парадния вход на Свободния университет, заяви

Според очевидци – двама таксиметрови водачи, около спирката, по тротоара, бутайки велосипед, минавал млад мъж. Той бил засечен от различен, на забележима възраст – негов връстник, който ненадейно се изправил, когато го видял и започнал да псува.
 
Велосипедистът опитал да избяга, яхвайки колелото, само че след към 20 м бил застигнат от летяща бутилка, цялостна с бира до половината. В това време по три лентовата улица в посока бул. „ Сан Стефанов ” е било цялостно с чакащи на светофара коли. Само минута по-късно, велосипедистът направил противоположен завой, върнал се на мястото и почнал да забива нож в тялото на обиждащия го преди този момент.

Линейка на Бърза помощ откара потърпевшия в УМБАЛ - Бургас. Под козирката на спирката се виждат две локви кръв, оповестяват очевидците.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР