Снимка Булфото, архивЛъжа е че съм пишкал във фонтана в

...
Снимка Булфото, архивЛъжа е че съм пишкал във фонтана в
Коментари Харесай

Румен Петков: Това са грозни клевети срещу мен

Снимка Булфото, списък

Лъжа е че съм пишкал във фонтана в Плевен. Истината е, че съм го ремонтирал. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия водачът на АБВ Румен Петков, представен от Блиц.

Това са грозни неща и не дават отговор на България в 21 век. Тази клеветническа акция беше направена напълно умишлено против мен, добави той.

По мотив отминалите локални избори Петков съобщи:

" Абсурд е да има 600 000 недействителни бюлетини. Ние настоявахме всички тези бюлетини да се отворят. Ако това не се направи, ние дефинитивно ще отвратим интелигетните хора от политиката, тъй като те виждат, че с 20% може да се избере кмет на столицата ".

Лидерът на АБВ разяснява и предлагането на ръководещата коалиция първият ден от болничните да не се заплаща. За следващ път това държавно управление и това болшинството споделя: " Няма страна ".

Ние не желаеме да се борим с закононарушението, а с следствието. Защо да вземем за пример първия ден, а не третият? Защо не се вкара ефикасен надзор – има задоволително инспекторати, посочи Румен Петков.

Той изрази мнение и по проблема с процедурата по желание на нов основен прокурор.

Президентът един път върна избора на ръководител на Върховен административен съд, рецидивира с връщането на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор и в този момент, в случай че сезира Конституционния съд, това ще сътвори институционален спор, от който никой няма да завоюва, акцентира Петков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР