Снимка Булфото, архивКутиите били с имитиращи орнаменти и шрифт на

...
Снимка Булфото, архивКутиите били с имитиращи орнаменти и шрифт на
Коментари Харесай

На Приститанище Бургас: Задържаха опаковки дъвки от Китай, ето защо


Снимка Булфото, списък

Кутиите били с имитиращи орнаменти и шрифт на „ Кока-Кола "

14 640 опаковки с дъвки, имитиращи образното оформление и изписване на марката „ Кока-Кола ", задържа Митница Бургас за нарушени права върху интелектуална благосъстоятелност.

Пратката е пристигнала на Митнически пункт „ Пристанище Бургас Център " с корабен резервоар, съдържащ захарни произведения от Китай. Вносител е българска компания.

На 24.11.2017 година, контейнерът е селектиран за щателна митническа инспекция от чиновници от отдел „ Митническо разузнаване и следствие " в Митница Бургас.

При осъществената инспекция, митническите чиновници откриват, че наличието на контейнера дава отговор на заявените артикули по тип и количество, само че част от колетите съдържат общо 14 640 броя опаковки с дъвки- вид кен, с имитиращи орнаменти и шрифт на „ Кока-Кола ".

Пратката с дъвки е арестувана в осъществяване на Регламент (ЕС) № 608/2013 и  Закона за марките и географските означения. Митница Бургас е сезирала за случая формалният представител на правопритежателя на комерсиалната марка „ Кока-Кола " за България.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР