Снимка Булфото, архивКулоарен екшън си спретнаха ВМРО и Атака. Десислав

...
Снимка Булфото, архивКулоарен екшън си спретнаха ВМРО и Атака. Десислав
Коментари Харесай

Лъжец и Изкъпи се викат си Каракачанов и атакистите в кулоарите

Снимка Булфото, списък

Кулоарен екшън си спретнаха Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ". Десислав Чуколов в коридорите пред медиите още веднъж упрекна военния министър за продажбата на парцели на МО. В този миг воеводата излезе от пленарна зала и сподели: " Лъжеш! ". Ела, Краси, ела, прикани националистът, написа news.bg.

Медиите потеглиха да следват министъра на защитата. Заедно с тях потеглиха и депутатите от " Атака " в опит да се схванат. Ела в стаята, де, подкани Каракачанов Десислав Чуколов. На въпрос за фрагментите на Вътрешна македонска революционна организация воеводата уточни, че в случай че някой е отговорен, ще си понесе отговорността. Павел Шопов подвикна: " Прокуратурата ще ревизира ".

Шопов, апелирам те, изкъпи се най-сетне, посъветва военният министър. Ще можете ли да ми отговорите на въпроса, включи се още веднъж Чуколов в опит да получи пояснение дали под покупко-продажбите за продажба на военни парцели стои подписът на Красимир Каракачанов. Нали ти отговорих, отговори министърът.

Медиите настояха да схванат детайлности от министъра за бежанската рецесия. Ако ще вършим шоу, няма да вършим коментар, отговори той. В този миг и водачът на НФСБ Валери Симеонов се включи в спасяването на Каракачанов. Господин министър, заповядай в стаята, подкани го той.

Припомняме, на днешното чуване в Народното събрание Каракачанов съобщи, че не е продавал архипелази, полуострови и жълти павета. Изказването му беше във връзка поискания през вчерашния ден от депутатите доклад за продажбата на военни парцели с отпаднала нужда, откакто още предходната седмица хората на Волен Сидеров се заканиха да желаят пояснения от водача на Вътрешна македонска революционна организация. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР