Снимка Булфото, архивКубрат Пулев изрази задоволство от 16-ия успех на

...
Снимка Булфото, архивКубрат Пулев изрази задоволство от 16-ия успех на
Коментари Харесай

Кобрата за успеха на брат си: Тервел обезвери съперника с левите прави и движението с краката

Снимка Булфото, списък

Кубрат Пулев изрази удовлетворение от 16-ия триумф на Тервел Пулев на професионалния кръг. Кобрата похвали брат си, само че не му спести и рецензии. Кубрат бе компактно до Тервел при победата му над Викапита Мероро в Танзания.

В началото играеше по-предпазливо и аматьорски, с един-два удара.  Това е професионален бокс и му споделих да не се сърди на съдията.  Първо Тервел го надигра, обезвери го с левите прави и с придвижването с краката. Всички тези неща доведоха до това, което стана в деветия рунд.  Когато вървят рундовете играта става напълно друга. Противникът му се умори и нямаше към този момент никакъв късмет. Започва да не вижда ударите след толкоз леви прави, които Тервел му вкара “, съобщи Кубрат Пулев пред bTV.

Тервел може доста повече. Не беше в топ форма и формата, в която съм го виждал.  Може би роля изигра и това, че не е играл доста време. Когато не си бил на кръга дълго време, губиш рутината. Надявам се да сте удовлетворени от мача.  Видяхте какъв брой доста българи имаше, което радостно, даже и в Африка. Навсякъде има българи, които пристигнаха да ни поддържат, за което им благодаря “, добави Кобрата, написа Блиц.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР