Снимка Булфото, архивКогато премиерът тръгна за Брюксел, за България бяха

...
Снимка Булфото, архивКогато премиерът тръгна за Брюксел, за България бяха
Коментари Харесай

Вигенин: За България бяха планирани повече пари, отколкото Борисов договори

Снимка Булфото, списък

Когато министър председателят потегли за Брюксел, за България бяха планувани повече средства, в сравнение с когато се върна. Не знаем по какъв начин са протекли договарянията в Брюксел, тъй като министър-председателят, в несъгласие с правилника на Народното събрание, не намира за нужно да изясни с какви цели отива там, нито си прави труда да ни осведоми по-късно. Подходът на Борисов е да неглижира институциите. Това съобщи  пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.

Той изясни, че има хора, останали с усещане, че някой е натоварил на аероплан 29млрд. евро и в този момент стартира да ги раздава. Вигенин акцентира, че с цел да получи тези средства страната ни, държавното управление има да свърши доста работа – проект за деяние и възобновяване, както и че средствата са обвързани с върховенството на закона.

“В момента страната ни извършва предходната многогодишната финансова рамка. От всички пари, на които България има право от Европейския съюз, към днешна дата са разплатени малко над 36%. Тези милиарди още не са пристигнали, а държавното управление към този момент разпределя новите “, изясни социалистът.

Той добави, че когато огромна част от тези средства отиват в чекмеджета и изтичат в близки до властта компании, това е кражба. Народният представител акцентира, че би трябвало да има ясна концепция каква страна желаеме да бъде България и в каква посока би трябвало да бъдат вложени средствата от Европейски Съюз.

Кристиан Вигенин изясни, че хората желаят оставка на държавното управление, тъй като им е омръзнало да живеят в страна, в която корупцията и мафията са овладяли институциите. Той акцентира, че Българска социалистическа партия е на митингите дружно с хората: „ Диктатурата се развива, само че опозицията има друга визия за нещата. Днешният екип в Българска социалистическа партия е друг и със своите дейности в Народното събрание потвърждава, че това е една друга Българска социалистическа партия, която е подготвена да даде нова вероятност на страната. “

Вигенин бе безапелационен, че с дейностите си основният пркурор делегитимира прокуратурата и по тази причина Българска социалистическа партия желае неговата оставка. Той изясни, че с настояването за чуване на основния прокурор и представянето на отчет от него е потребление на парламентарните механизми.

„ Опитваме се посредством нашата активност в Народното събрание да допринесем за това, което желаят хората на улицата.Това е разликата сред нас и останалите. Ще попитаме Иван Гешев за нахлуването в президенството, за публикуването на лича преписка, за политическата интервенция, която нееднократно той показва. Няма да спрем, до момента в който не получим оставките на Борисов и Гешев “, приключи Кристиан Вигенин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР