Снимка Булфото, архивКоалицията има волята да завърши своето управление. Това

...
Снимка Булфото, архивКоалицията има волята да завърши своето управление. Това
Коментари Харесай

Гърневски: Превратаджиите начело с Румен Радев и маргиналите трябва да бъдат игнорирани

Снимка Булфото, списък

Коалицията има волята да приключи своето ръководство. Това съобщи Спас Гърневски, народен представител от ГЕРБ по Българска национална телевизия. Той означи, че страната има постоянен фискален запас и растеж на приходите.

" Полицията се държи доста добре с протестиращите, където има три групи хора - превратаджиите, отпред с президента Румен Радев, маргинални по-малки партии и интелигентните хора, които желаят някаква смяна. Тази група би трябвало да откри сили да бъде разграничена от първите две групи, да седне и да разиска какво желае за България. Демокрацията не става с патрони, счупени бутилки и мятане на тонове отпадъци пред Министерски съвет. Демокрацията става с бюлетините на вярата в съответната урна на изборите ", настоя Спас Гърневски.

" В ГЕРБ за най-малкото подозрение се отстранява. Бивши партийни муцуни на митинга са основали мафията. България е радикално изменен и правова страна ", счита депутатът.

За какво би трябвало да внимават новите министри? " Предполагам, че преди да бъдат препоръчани за тези постове, министър председателят и съдружните сътрудници са провели диалог с тези хора и са разискали кое е наляло вода в чашата за тези оставки и какво би трябвало да се усъвършенства в тяхната работа. Най-важното е да продължат да извършват програмата в секторните политики, за които ще дават отговор. Да се види очевидно усъвършенстване и разграничаване от неща, които по този начин или другояче са довели до тези оставки. ", сподели Гърневски.

Той подсети, че Корнелия Нинова, дейна участничка в приватизационния развой, е уволнена за подозрения в корупция като заместник-министър. Гърневски съобщи, че превратаджиите и техните мераци би трябвало да бъдат пренебрегнати. 

" Самият Георги Гергов съобщи, че не може да преброи милионерите в Националния съвет на Българска социалистическа партия, а те желаят " мафията вън ". Комунистическата номенклатура сътвориха олигарсите, а тези хора желаят   " да си върнат страната ", която разграбиха ", сподели Спас Гърневски.

" Един обединител на нацията се трансформира в разединител. Вдигаш пестник и сочиш пътя към метежа - това не е виновна позиция ". Така Гърневски разяснява дейностите на президента Радев.

" Защо, откакто 30 години никой не посмя да пипне " недосегаемите " олигарси, които станаха олигарси по време на прехода, когато и Бойко Борисов го няма, и ГЕРБ го няма. Всички до един са от номенклатура на някогашната Българска комунистическа партия на Държавна сигурност. И когато започнаха да търсят какво са смъкнали, нагледно казано, от кожата на народа през този преход, и се откри един основен прокурор, който сподели, че няма за никой благосклонност. Той прибра в арестите трима крупни олигарси от най-крупните - единият в Дубай, другият в Белград, това е втората причина от митинга и това, самият президент да застане отпред на тази борба против демокрацията и против правораздаването ".

" Да застанеш на страната на беглеца с 19 повдигнати обвинявания против тези, които са повдигнали обвиняването, това е закононарушение против правовата страна, към която се стреми България ", разяснява депутатът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР