Снимка: Булфото, архивКъм момента Васил Божков е обвиняем по 7

...
Снимка: Булфото, архивКъм момента Васил Божков е обвиняем по 7
Коментари Харесай

Гешев: Васил Божков е със 7 обвинения, дължи на държавата общо 559 млн. за 1 година

Снимка: Булфото, списък

Към момента Васил Божков е обвинен по 7 обвинявания и е разгласен за общодържавно и интернационално търсене, защото същият е напуснал границите на стараната. Това сподели в изказване пред медиите основният прокурор Иван Гешев, представен от " Канал 3 ".

" Ако сте справедливи, виждате, че вършим следствие на хора с огромни финансови благоприятни условия. Това се прави качествено, политика на прокуратурата е. Димитър Желязков беше в Турция, в този момент е обвиняем, Арабаджиеви бяха издирени и сега са подсъдими. Баневи и Миню Стайков също. Наблюдаващите прокурори ще изправят пред съда и Божков, в случай че е отговорен.  Това е следващия български олигарх, който бяга от България, в случай че няма какво да крие, нямаше да бяга ", добави той.  

" Не сме спрели всички контакти с президентството, а единствено тези, изключващи писмена публична връзка ".

" Записите в медиите не са СРС-та, а извадки на разпореждане за прекъсване. Прокуратурата и основния прокурор не влизат в персонални борби. Един съдружен сътрудник, Цветан Василев и опозиционна мощ не са удовлетворени от прокуратурата, хората с милиарди, които са изправени пред съда също са недоволни, значи, че сме на прав път. Не би трябвало да ни харесва, а да си вършим работата. Време е престъпният преход да свърши. Българските жители желаят да се оплакват и да разясняват или ред и страна? ", добави той.

" Време е всеки да заплаща цената, за това, което прави. Не може отговорностите да са за хората с по-малките благоприятни условия, а богатите да не ги съблюдават. Не може да дължиш на страната общо 559 млн. лв. за всички лотарийни игри за една година, което е по 100 лева към всяка пенсия за една година и да казваш, че си репресиран, както несъмнено ще стане " сподели още Гешев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР