Снимка Булфото, архивЖена е загинала, а момче е пострадало при

...
Снимка Булфото, архивЖена е загинала, а момче е пострадало при
Коментари Харесай

14-годишен яхна мотор и уби жена в Пернишко

Снимка Булфото, списък

Жена е починала, а момче е потърпевшо при пътнотранспортни катастрофи в Пернишко, написа Блиц.

``
реклама

Инцидентът е станал в събота, на 16 март, към 14:45 ч. В ковачевското с. Светля е блъсната жена от нерегистриран мотор. Двуколесното моторно транспортно средство е ръководено от 14-годишно момче от гр. Перник. 62-годишната жертва в началото е закарана в МБАЛ " Р. Ангелова ", само че след това е умряла, оповестяват от ОДМВР-Перник.
На малолетния е взета кръвна проба за химичен разбор. Започнато е досъдебно произвеждане и работата продължава.

Още един случай с малолетен моторджия е станала в Пернишко в събота. 16-годишно момче е паднало от АТВ и е със разтърсване на мозъка. Инцидентът е станал на 16 март, в пернишкото с. Ярджиловци, по пътя за новия язовир. АТВ-то е ръководено от 16-годишен от с. Расник. Връстникът му, който се е возел откъм гърба е паднал и сега е настанен за лекуване м МБАЛ " Р. Ангелова " – Перник. Причините са в развой на изясняване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР