Снимка: Булфото, архивИзключително съм отвратена от това, което се случва,

...
Снимка: Булфото, архивИзключително съм отвратена от това, което се случва,
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Изключително отвратена съм от това, което се случва

Снимка: Булфото, списък

Изключително съм отвратена от това, което се случва, съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по Нова тв, представена от " 24 часа ".

" Вместо борбата да се води с политики, се води с компромати. Това е дъното. Поведението на Цветан Цветанов не е мъжко, не е почтено. Не разбирам по какъв начин структурата, която те е основала като политик, да се трансформират толкоз, че към този момент да не стават. Ще устоим, тъй като имаме работа. Защото имаме значима работа. Възможни са всички сюжети. Как си представяте, че вас може да ви снимат до момента в който спите ", добави тя.

" Абсурдно е да се твърди, че тапите са нарочни, с цел да отидат хората на родното Черноморие. За това бяха отговорни гръцките управляващи. Премиерът искаше да отвори границите още от 1 юни. Всеки би трябвало самичък да реши къде да почива. Но не разбирам по какъв начин това, което се случва при съседите, би трябвало да е инспирирано от нас ", добави Ангелкова.

" Да има сигнали, които отвращават хората. Но те се трансформират в нещо нарицателно, които удрят по хората, които работят крепко, с цел да оферират добър артикул. Има един дребен %, който скапва всичко. Плажните такъми не би трябвало да се смесват с комерсиалната повърхност. Конкретното нарушаване с 8 лв. кафето има предизвестие и ще бъде глобен, в случай че продължава. Защото става въпрос за спомагателна комерсиална повърхност. И липсва табела. И вкарват хората в подвеждане. И по този начин сриваш всичко ", добави тя.

" Не знам на кой му е хрумнало да търси 5 лв. за уайфай. Това е на " Панорама Юг ". Но това се предлага и няма по какъв начин да го глобяваме. И не разбирам по какъв начин с такива единични образци се очерня всичко ", сподели още Ангелкова.

" Стартирахме рекламната си акцията още от края на април. Тогава още не бе ясно по кое време ще мине рецесията. Вече имаме нови клипове. Общо са 54. Във всички разновидности. Стартирахме от понеделник във всички прилежащи страни, в Германия, в Скандинавия, във Вишеградската четворка ", добави тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР